Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jolanda smulders
Jolanda smulders vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Beste vanwege ziek zijn en operatie heb ik de laatste maanden niks kunnen doen met deze cursus helaas. Ik ga het nu weer oppakken maar zie dat over 60 dagen de cursus al verloopt. Ik hoop dat jullie kunnen zien hoe weinig ik er mee heb kunnen doen, en hoop misschien nog wat langer te kunnen inloggen, om zo toch waar na mijn geld te krijgen. Ik hoop hier nog het een en ander op te kunnen steken. Ik hoop op uw begrip

Groetjes Jolanda Smulders

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op zaterdag 6 mei 2017, 14:27

Vervelend van je ziekte.
Ik zie inderdaad dat je vrijwel geen gebruik van je lidmaatschap hebt kunnen maken en heb je drie maanden extra toegang gegeven.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.