Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Wim de Groot
Wim de Groot vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Ik heb veel van mijn foto's geëxporteerd naar 800 of 1000 pixel breed voor vertoning op mijn website. Sinds de laatste update LR CC worden in loupe-view bij keuze "fit" en "fill" deze verkleinde beelden toch veel groter vertoond (dus met de bekende pixel trapjes, ziet er natuurlijk niet uit) terwijl ze voorheen altijd maar op 800-1000 px bleven. Natuurlijk kan dit nog steeds worden getoond bij 1:1 view maar ik vond de vorige situatie veel prettiger. Weten jullie iets van die verandering?

Wim de Groot

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 13 december 2016, 20:53

Neen, niet echt. Maar uit je vraag leid ik af dat je je geexporteerde foto's terug importeert in Lightroom. Persoonlijk zou ik dat niet doen: je hebt immers je (hoge resolutie) originelen al in je catalogus zitten, dus het heeft niet echt nut om die web-versies ook bij te houden (je kan ze altijd opnieuw exporteren) en al zeker niet in je Catalogus...

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen