Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Maarten Lucas
Maarten Lucas vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Ik heb een printer Canon Pixma IX7000, werk met lightroom 6.8, heb een EIZO scherm. printer en scherm zijn gekalibreerd met Color Munki photo. Alles geïnstalleerd op pc met windows 10. de foto's die ik afdruk komen echter koeler uit de printer dan ik op het scherm zie en beoogd heb. Canon kan mij niet helpen, zeggen ze. Kan iemand mij van advies voorzien, ik heb het idee dat ik alle instellingen al geprobeerd heb, zonder bevredigend resultaat.
bij voorbaat dank, Maarten Lucas

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op vrijdag 13 januari 2017, 19:09

Gebruik je de juiste ICC papier-profielen en zo ja, heb je het Color Management in je printer uitgezet?

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.