Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
jaen-pierre callewaert
jaen-pierre callewaert vroeg op vrijdag 25 september 2020, 00:00

Als je en preset aanmaakt.. kun je die dan ook extern opslaan ? om eventeel te importeren in een andere lightroom ? zodat je presets overal het zelfde zijn over verschillende catalogie ?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 27 april 2016, 21:54

Je werkt sowieso best maar met 1 catalogus maar zelfs al zou je met meerdere catalogi werken, dan nog zijn je presets gemeenscchappelijk voor al die catalogi, tenzij je in het tabblad Voorinstellingen van de Lightroom voorkeuren zou aangegeven hebben dat de Presets met de Catalogus moeten opgeslagen worden, iets wat overigens ook af te raden valt.

jaen-pierre callewaert
jaen-pierre callewaert antwoordde op zondag 1 mei 2016, 20:34

ja tuurlijk Piet, maar wat ik bedoelde was eigenlijk : kan je presets opslaan (extern) om op uw 2de pc of laptop te importeren in lightroom, zodat je import instellingen op beide computers gelijk zijn. ik heb nu de import setting van op jou video aangemaakt voor mijn vaste pc en het zou leuk zijn moest ik nu identiek hetzelfde hebben van instellingen op mijn laptop... kan dat ? alvast bedankt voor jou reactie.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen