Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ben Bonouvrier
Ben Bonouvrier vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Goeden avond,

Ik probeer de laatste update in Lightroom 6 uit te voeren maar telkens als ik dit doe dan krijg ik de foutmelding U44M2P28. Adobe al een paar keer een mail gestuurd maar ik krijg geen reactie. Nu hoop ik dat Photofacts mij kan helpen. Is het misschien een idee om een volledig nieuwe installatie uit te voeren? en hoe doe ik dat dan? en kan ik dan de laatste backup terug zetten?

Ik hoor graag van jullie en alvast hartelijk dank.

Ben Bonouvrier

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 2 mei 2017, 21:27

Misschien dat dit draadje je helpt? Daar was het antwoord blijkbaar om te desinstalleren, 6.0 opnieuw te installeren en dan te updaten naar de huidige 6.9.
Wanneer je Lightroom desinstalleert, blijft je catalogus normaal intact (maak gewoon om dubbel zeker te zijn toch een backup op een externe schijf) en dus hoef je in prinicipe die backup niet terug te zetten. Het zou wel kunnen dat je de eerste keer dat je LR start, je manueel even je Catalogus moet openen omdat LR niet meer weet waar ie staat.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.