Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
dori heijmans
dori heijmans vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Ik heb een andere pc, Lighroom opnieuw geïstalleerd, maar nu ben ik al mijn voorinstellingen en mappen kwijt. Wie kan mij helpen, wat heb ik fout gedaan
Alvast bedankt Dori

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 21 september 2017, 09:19

Als je je oude PC nog hebt en daar Lightroom nog op staan hebt, ga dan naar Bewerken > Lightroom voorkeuren en kies het tabblad Voorinstellingen. Halverwege dat tabblad heb je een knop 'Lightroom voorinstellingenmap tonen'. Klik daar op en dat brengt je naar de map met alle submappen met Lightroom presets. Kopieer die op een externe schijf en zet ze dan op exact dezelfde locatie maar op de nieuwe computer en start Lightroom opnieuw op.

dori heijmans
dori heijmans antwoordde op donderdag 21 september 2017, 09:53

Dank je wel voor de hulp
groet
Dori Heijmans

Gerardus,Gelmers
Gerardus,Gelmers antwoordde op donderdag 21 september 2017, 16:44

Weet iemand een goed boek over Photoshop Lightroom ik ben een beginner.of een cursus.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 21 september 2017, 17:01

@Gerardus; had je al gekeken naar onze cursussen? Een goed begin is de Lightroom in 90 Minuten cursus.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.