Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jaap van Emmerik
Jaap van Emmerik vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

Ik heb Luminar Flex aangeschaft. Na installatie voor gebruik in Lightroom is er echter geen Apply knop te zien zoals bij Piet in Luminar 3 is te zien. Nu heb ik al wat gezocht op het WEB en ik ben één van de velen die hier naar op zoek zijn. Is het misschien mogelijk dat Piet aandacht geeft aan dit probleem?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 30 mei 2019, 09:55

Dit is een probleem waar nog mensen die met Windows werken over vallen. Een ander PFA lid heeft de Skylum support gecontacteerd. Die hebben gezegd dat ze er werk van maken voor een volgende update en ondertussen stellen ze de volgende workaround voor:
'Please note that you need to right-click on the image in Lightroom and select Export > Luminar Flex > Export a photo with Lightroom adjustments/Open source photo, you are invoking Flex as a plugin and that way it should have an Apply button.'

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.