Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jaap van der Pijll
Jaap van der Pijll vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Nieuwe hardware configuratie Macbook of Laptop


Ik gebruik Adobe CC zowel op een iMac als onderweg op een Lenovo PC. Deze Windows 10 laptop begint een beetje op te raken, en dacht voor onderweg nu eens naar een Macbook te kijken.

Ik heb één externe schijf met catalog die ik op beide computers gebruik.

Maar zie nu even door het bos de bomen niet, ik wil zekers niet de hoofdprijs van een Macbook Pro betalen ( 3000).
Wat is nu wijs, om achteraf geen spijt te krijgen.

Alvast bedankt voor het meedenken, Jaap

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 19 augustus 2018, 22:17

Als je al een iMac hebt vind ik het sowieso prettiger werken met een Macbook Pro. Zelf heb ik die configuratie ook. Ik gebruik een 5 jaar oude 13 inch. Maar met de nieuwe zit je inderdaad al snel aan 2500 a 3000 euro... ik zou toch minstens voor een 512 GB SSD gaan en 16 giga is wel net zo prettig werken. Als je geen touch bar nodig hebt kan je daar ook nog wat op besparen. Je hebt dan wel ook niet de nieuwste quad core...

Jaap van der Pijll
Jaap van der Pijll antwoordde op maandag 20 augustus 2018, 13:04

thanks

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.