Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
Guido Belmans
Guido Belmans vroeg op zaterdag 17 augustus 2019, 00:00

Na installatie van de laatste softwareversie van Apple (Mojave 10.14.2) heb ik opnieuw de Nik Collection geïnstalleerd. Deze werkt voortreffelijk in Photoshop maar spijtig genoeg niet in Lightroom. Via 'Voorkeuren' en 'Extern Bewerken' zijn in 'Extra Externe editor' toch alle plugins van de Nik Collectie te zien.
Wat zou er fout kunnen zijn?
Uitkijkend naar uw antwoord, vriendelijke groet,
Guido Belmans

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 27 januari 2019, 18:44

Is het de oude van Google of de nieuwe van DxO? DIe eerste wordt namelijk niet officieel meer ondersteund.
Probeer anders dit eens:
https://support.dxo.com/hc/en-us/articles/115015429428-Lightroom-Issues-My-plug-ins-do-not-appear-in-Lightroom-after-installing-How-do-I-fix-this-

Guido Belmans
Guido Belmans antwoordde op maandag 28 januari 2019, 10:14

Mijn dank voor je antwoord ... maar, mijn RAW bestanden staan op een externe harde schijf en die moet actief zijn zodat Lightroom de bestanden kan lokaliseren. Dit was dus mijn probleem. Toch merci. Mvg,
Guy Belmans

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.