Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Marian van Capel
Marian van Capel vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

In Photoshop Elements 13 Staan kan ik de NIK Filters zien. In mijn nieuwe Photoshop
elements 2019 komen ze niet meer tevoorschijn.. Hoe zou ik dit op kunnen lossen?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 31 juli 2019, 17:28

Als je de oude Nik Collection nog hebt (van in de tijd dat die bij Google zat), dan wordt die niet meer ondersteund in de nieuwste versies van Photoshop. Je zou eventueel kunnen proberen het installatieprogramma nog eens te draaien en zien of het lukt.
Anders kan je eventueel de nieuwe versie aanschaffen: Nik werd namelijk overgenomen door het Franse Dxo en die hebben de bundel terug compatibel gemaakt, maar hij is nu niet meer gratis. ik geloof ongeveer 79 euro - en soms zijn er kortingen. Te vinden op www.dxo.com/nikcollection

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen