Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Marjolein Deelen
Marjolein Deelen vroeg op zaterdag 4 juli 2020, 00:00

Hallo Ik heb sinds vorige week (nu nog 7 dagen proberen maar ik heb een abonnement genomen)photoshop en Lightroom gekocht. Nu wil ik de NIK collectie gebruiken die niet bij de filters stonden, andere plugins wel! Bij de instalatie kon ik van alles kiezen maar geen photoshop!. Nu heb ik hem in de plugin map gezet en nu staat hij er wel bij maar als ik na mijn zwart/wit keuze ja zeg gaat hij terug naar photoshop maar heeft niets gedaan! Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt Groetjes Marjolein

Marjolein Deelen
Marjolein Deelen antwoordde op donderdag 28 mei 2020, 11:18

Ik ben er inmiddels zelf uit, met wat omwegen loopt het weer! Bedankt een fijne dag iedereen! vr groet Marjolein

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op donderdag 28 mei 2020, 15:21

Fijn dat het werkt

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.