Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Phily Voorhorst
Phily Voorhorst vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Hallo
Noorderlicht fotograferen is mij gelukt echter Noorderlicht filmen met fotocamera gaf geen resultaat. Noorderlicht opnemen met een camcorder lukte ook niet.
Hoe zou je Noorderlicht moeten kunnen filmen?
Groet Phily Voorhorst

Sies
Sies antwoordde op donderdag 10 mei 2018, 21:01

Nou Philly je moet eerst een camera aanzetten dat is handig want dan neemt die op en dan kan je uhm terugkijken!

Phily Voorhorst
Phily Voorhorst antwoordde op vrijdag 11 mei 2018, 08:08

Wel Sies, daar begin je uiteraard mee aangezien je anders niet kunt instellen en daar draait het net om. De technische voorwaarden voor een goed resultaat.
Daar kun jij me blijkbaar niet bij helpen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.