Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Thieu
Thieu vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Ik heb ergens gelezen dat er oefenbestanden voor de NIKcollection te downloaden zijn, maar ik kan het niet meer terug vinden. Als ik op de iPad op de site inlog komt het mij voor dat de site niet hetzelfde is als wanneer ik de PC gebruik. Klopt dat ?
Dus waar kan ik op de PC de oefenbestanden vinden om te downloaden?
MVRGR
Thieu de Natris

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 11 juli 2017, 10:51

De link daarvoor vind je onderaan de pagina van [url=https://photofactsacademy.nl/nik-software/inleiding-tot-nik-software]deze eerste video[/url].

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 11 juli 2017, 11:02

De website zou er vrijwel hetzelfde uit moeten zien op je iPad als op de site (tenzij je de app gebruikt). De site past zich wel aan aan de grote van het scherm. Wellicht kun je me anders een screenshot mailen, dan kan ik er naar kijken.

Thieu
Thieu antwoordde op woensdag 12 juli 2017, 10:11

Bedankt Elja voor je reactie, ik ben tevreden.
Groet,
Thieu.

Thieu
Thieu antwoordde op woensdag 12 juli 2017, 10:19

Ook Piet bedankt voor je link naar de werkbestanden. Nu kan ik heerlijk aan de gang.
Groet,
Thieu.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.