Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
marjolein
marjolein vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Is het mogelijk om de video's te downloaden? Zodat ze Offline te bekijken zijn?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 17 januari 2017, 00:09

Dat kan met onze App voor iPad en Android.
Die vind je in de respectievelijke app stores (hij is gratis).

Henk de Reus
Henk de Reus antwoordde op donderdag 16 februari 2017, 15:26

De app werkt. Echter als ik een gedownloade video hierna wil afspelen, heb ik geen geluid (volumeknopje staat uiteraard aan).
Wat doe ik verkeerd?
Henk

Henk de Reus
Henk de Reus antwoordde op donderdag 16 februari 2017, 15:51

Weet iemand waar je gedownloade video's later op de Ipad kunt terugvinden?
Henk

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 16 februari 2017, 16:52

In andere apps heb je wel geluid? Ik geloof niet dat we eerder klachten gehad hebben over het geluid op de iPad, dus het lijkt me een instelling specifiek op jouw iPad.

Je kunt de video's niet als losse bestanden op je iPad vinden, ze zitten in de app waarmee te ze ook download. Je kunt zien dat de video offline beschikbaar is door een lichtgroene kleur in het lijstje van video's in een cursus. Als je de wifi van je iPad uit zet, worden alle video's die niet offline beschikbaar zijn grijs weergeven.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.