Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ben Ernst
Ben Ernst vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Ik zie in Photoshop CC, dat opslaan voor web verouderd is, volgens de tab. Klopt dit en wat is dan nu de beste methode. 2e vraga kan ik opslaan voor web standariseren zodat ik niet alle stappen hoief te maken?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 13 juni 2017, 19:11

Opslaan voor Web is vooral handig wanneer je heel specifieke dingen wil doen, zoals bv. GIFs maken met een beperkt aantal kleuren of wanneer je heel specifieke vereisten stelt aan de JPEGs die je opslaat.
De beste manier om opslaan voor web te standaardiseren is om gewoon een aantal handelingen te maken waarbij je beeld bv. eerst geresized wordt en dan opgeslagen wordt (zorg er wel voor dat je het origineel niet overschrijft).

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 4 juli 2017, 09:22

Persoonlijk vind ik de opslaan voor web functie nog altijd erg prettig. Sneller ook dan de 'export' functie die je nu zou moeten gebruiken (volgens Adobe). En het levert kleinere bestanden op dan een vergelijkbare opslaan-voorinstelling waarbij je een bestand verkleind en opslaat als Jpeg.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.