Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Roelie van der Meer
Roelie van der Meer vroeg op vrijdag 2 oktober 2020, 00:00

In mijn Photoshop 2020 wil ik een foto opslaan voor mijn website. Bij Bestand -exporteren-opslaan voor web staat " verouderd" achter. Welke handeling moet ik dan dan doen om de foto voor het web op te slaan.

Bij voorbaat dank.
Roelie.

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 28 januari 2020, 10:58

Hallo Roellie,

Je kunt die verouderde [opslaan voor web] nog gewoon gebruiken. Daarvoor in de plaats is de link [exporteren als] gekomen, dat een vernieuwde versie is, dat er iets anders uit ziet, en wellicht enkele andere handige functies kan bevatten.

mvg
Nando

Roelie van der Meer
Roelie van der Meer antwoordde op dinsdag 28 januari 2020, 16:06

Ik heb het gevonden. Heel erg bedankt Nando.
Groetjes, Roelie.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen