Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ronnie
Ronnie vroeg op woensdag 30 september 2020, 00:00

Ik heb 2 harde schijven. In het verleden dacht ik slim te zijn om de foto's op 2 locaties op te slaan. Na enkele jaren zijn de foto's in beide mappen niet gelijk en weet ik niet 100% zeker of op beide schijven dezelfde foto's staan. Sterker nog ik weet niet of ze op beide schijven dezelfde naam hebben.

Weet iemand een goede en makkelijke manier om de foto's van beide schijven samen te voegen, te ontdubbelen en te ordenen? Vanuit daar kan ik ze weer op 2 schijven plaatsen.

Alvast bedankt!

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 7 juli 2019, 16:59

Als je op Mac werkt is er het handige programma Deltawalker dat je toelaat om twee mappen of schijven te vergelijken met elkaar. Op Windows bestaan vast vergelijkbare alternatieven.

Hennie Kenkhuis
Hennie Kenkhuis antwoordde op zaterdag 20 juli 2019, 07:36

Het beste alternatief op Windows is Winmerge. Het kan bestanden, directory's en hele schijven op bitsniveau vergelijken. Op basis hiervan kan je zelf handmatig ontdubbelen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen