Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Hekafotografie
Hekafotografie vroeg op woensdag 30 september 2020, 00:00

Ik zou graag een photobooth organiseren zodat ik op feestjes foto's van de aanwezig kan maken, maar deze ook ineens kan afdrukken. Is er een mogelijkheid om mijn DSLR (Nikon D750) via tethering over lightroom ineens te laten afdrukken? Of moet ik langs een andere omweg gaan om direct afdrukken te kunnen maken?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zaterdag 7 juli 2018, 01:36

In theorie moet het mogelijk zijn om je foto's naar een map te sturen en dan via bv. een automator handeling op Mac die onmiddellijk af te drukken maar ik heb het zelf nog niet gedaan. Er bestaat ook speciale photoboothsoftware.

Johan Teekens
Johan Teekens antwoordde op woensdag 25 juli 2018, 21:58

Ik vond toevallig gisteravond qDslrDashboard. Dit programma lijkt wel dit soort functionaliteit te hebben, ik zou er eens naar kijken. qDslrDashboard is gratis, niet geschoten is altijd mis.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen