Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ruud de Soet
Ruud de Soet vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Als ik inlog via de app op de iPad chrashed de app bij veel video's terwijl er ook een aantal goed gaan.
Voorbeeld van video's die chrashen: Bourdoirfotografie, Zakelijke portretten.
Voorbeeld van video's die wel afspeelbaar zijn: Basiscursus Adobebridge en Camera RAW, Introductie basiscursus fotografie.
Best vervelend dat een groot aantal video's niet op Ipad kunnen worden bekeken en je verplicht bent om achter de PC te kruipen.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 6 april 2018, 16:16

Ja, dit is inderdaad vervelend en bij ons bekend.
We zijn bezig met een bijgewerkte versie van onze app die dit probleem moet oplossen. Helaas gaat de update van deze app niet zo snel als we gehoopt hadden.

Excuses voor het ongemak.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.