Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
k-arie-klare
k-arie-klare vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

Vandaag lid geworden. Problemen met cursus video te draaien op iPad. Dus de app gedownload en geïnstalleerd. Ook hier wil de cursus video niet spelen. Ik krijg de mededeling: "Sorry
Because of its privacy settings, this video cannot be played here.". Wat doe ik fout?
Op mijn iMac loopt het goed. Wat ik tot nu toe heb gezien, is de curaus Lightroom prima. Ik gaa hiermee door. Moet alleen even uitvinden hoe ik Lightroom vanaf scratch opnieuw opstart want ik jeb er in het verleden een knappe rotzooi van gemaakt. Sorry, ik wist niet beter.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 28 april 2016, 07:53

Door een bug in iOS 9.3 kunnen de video's tijdelijk moeilijk op een iPad bekeken worden.
In de app moet je de video's eerst downloaden met het pijltje naar beneden dat rechtsboven bij het bekijken van een cursus te zien is. Na het downloaden kun je de video zien.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.