Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Johan van Kuijk
Johan van Kuijk vroeg op zondag 24 januari 2021, 00:00

Ik volg nu de cursus lange sluitertijden waarin Nando Photopills gebruikt. Ik heb al eerder gevraagd of het mogelijk is om hier ook aandacht aan te schenken. De video,s van Photopills zijn moeilijk te volgen .
Dus nogmaals Nando weet hoe die werkt en zal deze niet alleen gebruiken om te kijken welke sluitertijd hij moet gebruiken bij een ND filter dus AUB .
Gr Johan

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 30 juni 2020, 11:32

Hallo Johan,

Het is een heel uitgebreide App met verschrikkelijk veel mogelijkheden. We zijn wel aan het kijken of we daar iets mee kunnen doen, en ik heb wel enkele dingen in gedachten.
Het heeft de aandacht, maar ik kan helaas niet beloven wanneer we iets online kunnen zetten.

Johan van Kuijk
Johan van Kuijk antwoordde op dinsdag 30 juni 2020, 12:14

Dank je Nando, ik wacht af. Hoop dat het niet te lang duurt, zonder hulp kom ik er niet uit.

Johan van Kuijk
Johan van Kuijk antwoordde op dinsdag 30 juni 2020, 12:14

Dank je Nando, ik wacht af. Hoop dat het niet te lang duurt, zonder hulp kom ik er niet uit.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen