Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
trudy
trudy vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Ik wil overstappen va Elements 12 naar Elements 15. nu blijkt dat ik goedkoper een nieuwe Elements 15 kan aanschaffen dan een upgrade doen. Wat gebeurt er met de data in mijn oude Elements? Wordt dat automatisch overgenomen in Elements15, of moet ik het programma opnieuw 'inrichten'?
met vriendelijke groet,
Trudy de Valk

Emmy Clausen
Emmy Clausen antwoordde op zondag 29 januari 2017, 17:54

Waarom zijn er zo weinig lessen over Photoshop Elements? voor lightroom en Photoshop zijn er veel meer en ook meer voor gevorderden.
M vr. Gr.
Emmy Clausen

Ida Visser
Ida Visser antwoordde op donderdag 23 februari 2017, 11:25

Ik wil dit programma gebruiken voor Elements 11. Maar als ik de vraag van Emmy lees heeft dat eigenlijk geen zin. Met andere woorden, het proeflidmaatschap kan ik beter niet omzetten in een jaarlidmaatschap.
Met vriendelijke groet,
Ida Visser

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.