Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Chris Overkleeft
Chris Overkleeft vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Er is vrijwel geen goede instructie te vinden over hoe je Photoshop panels kunt maken en installeren (voor iMac). Er is veel te vinden maar in de praktijk werkt geen enkele instructie.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 22 maart 2017, 20:13

Vroeger was dit vrij eenvoudig te doen met een gratis appje Adobe Configurator. Die panels waren echter gebaseerd op Flash en dat werkt nu niet meer. De nieuwe manier is veel complexer en je moet al een halve programmeur zijn. De enige mij bekende resource daarover is deze:
https://www.davidebarranca.com/2016/03/adobe-photoshop-html-panels-development-course-released/
Niet goedkoop maar het is dan ook uitermate specialistische materie en ik kan me inbeelden dat de goede man die er zijn tijd ingestoken heeft ook geen honderden per dag verkoopt :-)

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.