Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
harry-cooijmans
harry-cooijmans vroeg op zondag 12 juli 2020, 00:00

Had gevraagd naar photoshop en kreeg als antwoord: cursus volgen. Maar wat ik o.a. bedoelde was dat ik een heel ander beeld krijg als diegene die de cursus geeft. Ik werk met Photoshop 2020 en zie b.v. TOEPASSINGSFRAME niet staan. Dus krijg ik een ander beeld te zien als in de cursus. Ook Luminair 4 als plug in kan ik niet tevoorschijn halen. Dat wil ik weten hoe ik dat kan doen.

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 24 maart 2020, 15:42

Hallo Harry,

ik kan je vraag naar Photoshop niet terugvinden, of een referentie naar de cursus waarover het gaat. Kun je dat toelichten? Dan probeer ik alsnog je vraag te beantwoorden.

mvg
Nando

AnitA
AnitA antwoordde op donderdag 2 april 2020, 20:08

IK heb een vraag over photoshop, ik heb een mac book en wil photoshop aanschaffen maar zie dat photoshop elememts 2020, voor windows wel in Nederlands is en voor de mac alleen in Engels , Duits en Japans , klopt dit ?
of kan je voor de mac de taal ook nog naar Nederlands zetten .
Ik kom er niet uit, heb bij bol.com gekeken en bij adobe.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.