Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Fabienne Van Brabant
Fabienne Van Brabant vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Hallo
Ik heb sinds enige tijd problemen met NIk Collection. Als ik een foto wil exporteren naar HDR Efex Pro 2, krijg ik volgende malding:
launching external application failed.
Verwijderen van Nik Collection lukt ook niet, dan krijg ik evenzeer een foutmelding. Ik weet niet goed hoe ik de fouten kan oplossen...
Mvg Fabienne

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 30 mei 2017, 09:34

Hi Fabienne,
ik ken zelf het probleem niet, maar ik moet dan ook zeggen dat ik sedert je HDR in Lightroom zelf kan doen, ik nog maar weinig HDR Efex Pro gebruik.
Ik heb even gegoogled en je bent alvast niet alleen. Hier vind je een draadje over het probleem met een aantal mogelijke (en helaas nogal ingewikkeld uitziende) oplossingen van de Nik Tech support.
https://productforums.google.com/forum/#!topic/nik-collection/OwQ6akmzSD8

Fabienne Van Brabant
Fabienne Van Brabant antwoordde op dinsdag 30 mei 2017, 23:45

Dankjewel Piet!
Heb het probleem ondertussen kunnen oplossen door Nik Collection opnieuw te downloaden en installeren. Nadien werkte alles terug normaal.
Alleszins heel erg bedankt voor je snelle antwoord!

Willem van de Laar
Willem van de Laar antwoordde op zondag 22 oktober 2017, 17:49

Hoe installeer ik de gratis presets die ik kreeg bij de verlenging van mijn abonnement?

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.