Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Hein Nieuweboer
Hein Nieuweboer vroeg op woensdag 30 september 2020, 00:00

Na de nieuwste upgrade van PS 2020 zijn de plug ins van Nik software niet meegenomen.Komen niet voor bij filters. En dat is wel het geval bij de 2019 versie van PS
Hoe dit op te lossen.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 12 november 2019, 17:46

Als je de Nik versie van DxO hebt, kan je het installatieprogramma opnieuw laten lopen.
Indien je een oudere Nik hebt, zoals de gratis Google versie, dan wordt die eigenlijk niet meer ondersteund. Sommige mensen zijn er nog in geslaagd om de plugins map van hun vorige Photoshop te kopiëren naar de overeenkomstige locatie in de nieuwe Photoshop, maar dat is een workflow die officieel niet ondersteund wordt. Het proberen waard eventueel, maar geen garanties :-)

Hein Nieuweboer
Hein Nieuweboer antwoordde op dinsdag 12 november 2019, 19:11

Bedankt voor je antwoord. Ik heb het inmiddels opgelost. Plugins van NIK in Adobe 2019 gekopieerd naar 2020.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen