Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Johan Derks
Johan Derks vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Ik wil graag ITTL off camera flits gebruiken ik werk met 3 SB 900 en nikon d810. Nu gebruik ik SU 800 en optische aansturing. Wat is de betrouwbaarste aanschaf indien ik ook radiosturing wil toepassen. Godox X1 of Pocketwizard TT5 met MiniTT1. Prijstechnisch lijkt Godox X1 een stuk voordeliger. Kunnen jullie advies geven?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zaterdag 11 maart 2017, 21:39

Ze zijn alletwee goed. De Pocketwizard is idd een pak duurder. Ik zou daarom eerder aan de Godox denken. Heeft ook als voordeel dat als je later bijvoorbeeld een zwaarder flitser in je systeem wilt integreren, zoals de AD600 of de nieuwe AD200, dat kan met dezelfde zender aangestuurd wroden.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.