Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Geert van Stuijvenberg
Geert van Stuijvenberg vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Bij continu scherpstelling "c" heb ik bij het aantal scherpstelpunten "grp"ingesteld , dat zijn 4 scherpstelvlakjes in een vierkant in mijn zoeker met een tussenruimte . Deze zijn volgens de beschrijving aan elkaar gelinkt.
Maar wordt er nu scherpgesteld in het midden tussen deze vlakjes in ?M.a.w. bevindt het scherpstelpunt zich in het midden van de vlakjes zodat hetgeen wat je scherp wilt hebben zich daartussen moet bevinden, of moet in ieder geval een scherpstelpunt zich op het onderwerp bevinden?
Met vriendelijk groeten,Geert van Stuijvenberg

Geert van Stuijvenberg
Geert van Stuijvenberg antwoordde op woensdag 25 oktober 2017, 14:59

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.