Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ineke VanAlphen
Ineke VanAlphen vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

ik probeer mijn tekeningen, modeltekenen, 50 bij 65, goed te fotograferen maar dat is best lastig. ik leg het nu plat op de grond, kies diafragmavoorkeuze stand en geef een lichtstop extra( i.v.m. veel wit papier, snel onderbelicht) Ik fotografeer bij daglicht, zonder zon
ik krijg toch gele vlekken, suggesties?

wim van de graaf
wim van de graaf antwoordde op vrijdag 7 april 2017, 12:57

Hoi,waar staat je witbalans op? Is je lens goed schoon? Of je kan evt op manueel proberen,

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op woensdag 12 april 2017, 07:26

Als je echt vlekken krijgt lijkt me dit eerder een onregelmatige verlichting/belichting. Probeer eens volledig in de schaduw te fotograferen (eventueel vanaf statief). Als je in RAW fotografeert mag het achteraf geen probleem zijn om de witbalans e.a. te corrigeren.

Ineke VanAlphen
Ineke VanAlphen antwoordde op maandag 29 mei 2017, 10:57

Ik kan manueel gebruiken. Waar moet dewitbalans op staan, staat nu op daglicht.
En toen?

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.