Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Chris Janssens
Chris Janssens vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Sinds de update naar 2019 zit ik te prutsen om een tekst op de foto te krijgen.
Alles werkt anders en om te beginnen krijg ik een stom kadertje waar ik niets mee aankan.
Alvast bedankt
Chris

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op maandag 12 november 2018, 22:07

Tik je - als voorheen - met het tekstgereedschap geselecteerd op je canvas, dan kun je gewoon typen als voorheen. Hou je daarentegen je cursor iets langer (of iets te lang) op het canvas dan trek je al snel een tekstkader waarin je tekst kunt typen en/of kopiëren vanuit een teksteditor. Het tekstkader kun je vergroten/verkleinen/vervormen, waarbij de tekst zich aanpast. Daarnaast heb je alle gebruikelijke opties zoals uitvullen van links of rechts, helemaal uitvullen, tekst cursief/vet/onderstreept etc.

Chris Janssens
Chris Janssens antwoordde op maandag 12 november 2018, 22:35

Bedankt Hans voor het snelle antwoord. Het is wel duidelijk wat dat kadertje betreft.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.