Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
maria kriellaars
maria kriellaars vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

Graag wil ik in een foto het wit weghalen, het moet daarna dus transparant zijn (dat 'schaakbord'-idee). Ik wil namelijk een transfer laten maken. Ik weet zeker dat Piet het in een van zijn video's heeft staan, want ik heb het ooit gezien. Maar waar? Het was aan de hand van een india-foto en hij legde het ook uit aan de hand van een logo waar weliswaar wit in zat maar wat je dus ook transparant kon benutten. Een keer tikte hij het onderwerp kort aan, in een latere video kwam hij erop terug (waarschijnlijk in de serie Photoshop voor fotografen en anders slecties, maskers en kanalen). Kan iemand me alsjeblieft helpen door aan te geven welke video ik opnieuw moet gaan bekijken? Ik vroeg me trouwens ook af of je het met andere kleuren ook zou kunnen doen.

Alvast hartelijk bedankt.
maria

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 27 januari 2019, 16:12

Misschien bedoel je deze?
https://photofactsacademy.nl/selecties-maskers-en-kanalen-in-photoshop/werken-met-overvloeien-als
of deze?
https://photofactsacademy.nl/selecties-maskers-en-kanalen-in-photoshop/selecteren-en-maskeren

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.