Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Frieda De Bouver
Frieda De Bouver vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Hallo, waar vind ik dit terug?

Met vriendelijke groeten,
Frieda

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 19 september 2017, 19:51

Kun je uitleggen wat je onder een triptiek verstaat?

Groet

Hans

Frieda De Bouver
Frieda De Bouver antwoordde op woensdag 20 september 2017, 14:13

Wat ik wou weten hoe met bvb 3 foto's kan samenbrengen op een blad. Waar ik dit kan terugvinden in jullie cursus.
Groeten,
Frieda

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 21 september 2017, 09:22

Ik zou dat eerder in Lightroom doen, in de Afdruk module. Je kan daar in de optie Contactblad/Enkele afbeelding een raster definiëren met 3 kolommen en 1 rij of omgekeerd. Of je kan ook in de optie Aangepast pakket zelf een layout maken.
Als het toch in Photoshop moet, zou ik eerst een nieuw leeg document maken en dan de verschillende foto's als aparte lagen er in zetten zodat je ze nog kan verschuiven en herschalen.

Anton
Anton antwoordde op zondag 5 november 2017, 17:53

Ik probeer al lang te zoeken naar een goede stagpsgewijze uitleg hoe te werken met de Afdruk module. Heb geexperimenteerd, maar bv met dit antwoord kom ik al niet verder. Ik maak bv een aangepast pakket maar ik krijg steeds dezelfde foto erin en geen 3 verschillende. Ik kan ook niet schuiven met de forto's. Kan ik zo'n handleiding ergens vinden of krijgen?

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen