Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Vermote Robert
Vermote Robert vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Piet,
met heel veel interesse heb ik je flitscursussen bekeken en heb ik geluisterd naar je uiteenzetting in Gent tijdens de Art en Craft days.
graag had ik mijn flitsset uitgebreid met de GODOX TT 685 (ben reeds in het bezit van een SB910 en een SB 600)
nu zie ik online dat de GODOX TT 685 wordt aangeboden met en X1 transmitter (Art&Caft).
Mag ik aannemen dat de GODOX TT 685 een ingebouwde recieven heeft??? of dien ik dit apart bij te kopen om die radiografisch aan te sturen?
Mocht dit zo zijn dan zou het voor mij volstaan om de set aan te kopen en dit aangevuld met 2 receivers om de drie flitsers radiografisch vanop afstand aan te sturen.
Mvg Robert Vermote

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 13 december 2017, 11:22

De TT685 (en de meeste andere Godox flitsers) hebben idd een ingebouwde receiver.
Dus met twee X1-R-N ontvangers zou je normaliter je drie flitsers (de twee Nikons en de Godox) moeten kunnen controleren.
Er is overigens een nieuwe zender op komst, die iets gebruiksvriendelijker is dan de huidige X1-N. De Canon versie is er al, de Nikon versie zou er binnenkort moeten zijn. Die zender blijft compatibel met de X1-R receivers.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.