Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
huib vintges
huib vintges vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

mijn basisinstelling van dit gereedschap is niet meer zoals het was. Ik krijg steeds het lineaaltje (hoek) en als ik op verhoud klik maakt het gereedschap in het canva een nieuwe uitsnede terwijl normaal kon ik het canvas zelf uitsnijden. Hopelijk heb ik het zo goed uitygelegd. Waarschijnlijk is het een of andere instelling maar ik kan het niet vinden. Heb al van alles gerpobeerd om het terug te kijgen zoals het altijd werkte.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 17 januari 2017, 00:08

Over welk programma heb je het? PS of LR?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op donderdag 19 januari 2017, 20:25

Kan het zijn dat je in Photoshop CC 2017 de "Classic Mode" uitgesnikt hebt (sneltoets "P").
Photoshop maakt dan een uitsnede naar gelang van de verhouding die je aangegeven hebt. Overigens is 1x op Esc drukken voldoende om dit ongedaan te maken.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op donderdag 19 januari 2017, 20:26

Ik zie een ongelukkige automatische spellingscontrole: lees voor "uitgesnikt" maar "uitgevinkt"

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.