Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Daniel Verle
Daniel Verle vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Van bepaalde fotoshoots (verjaardagsfeestje, huwelijk,..) zou ik graag met de beste foto's een videofilmpje maken (met bijhorende muziek) dat ik vrij snel na de shoot aan de opdrachtgever kan bezorgen. Welke software is hiervoor het meest gebruiksvriendelijk?

Willy Maas
Willy Maas antwoordde op donderdag 4 januari 2018, 14:41

Dit kan al heel simpel in windows movie maker. Welicht zijn er geavanceerdere programma's ddie een mooier resultaat geven, maar dit werkt iig heel snel.

Daniel Verle
Daniel Verle antwoordde op donderdag 4 januari 2018, 23:23

Movie Maker downloaden dient via MS Live Essentials te gebeuren voor windows Movie maker 10. Zie https://www.winmoviemaker.com/ Nu eens uitproberen wat de mogelijkheden zijn. thx voor de tip.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 13 augustus 2018, 10:16

Zelf deed ik dat altijd met Proshow. Niet gratis, maar wel mooie resultaten en in principe in een minuut of 5 te doen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.