Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
pouwel
pouwel vroeg op dinsdag 18 juni 2019, 00:00

Als ik een foto vanuit lightroom (classis cc) in photoshop wil gaan bewerken, opent photoshop in een modus waarbij veel menuopties grijs blijven en ik bijv niet met lagen kan werken. Dat lukt me alleen als ik photoshop direct start en dan daar de te bewerken foto's in open. Maar dan houdt lightroom niet bij wat ik gedaan heb. Hoe komt dit en hoe kan ik dat voorkomen

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 8 januari 2019, 22:49

Dit is een gekende bug. Probeer eens van eerst Photoshop te openen, en dan vanuit Lightroom de foto naar Photoshop te sturen.

pouwel
pouwel antwoordde op woensdag 9 januari 2019, 15:09

dat was inderdaad de oplossing, bedankt

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.