Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Elly Verbruggen
Elly Verbruggen vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Als ik een foto vanuit LR classic CC als een slim object in PS cc open en dan filter Silver Efex Pro gebruik wordt SEP wel geopend maar heb ik een zwart scherm, ik zie geen foto.
Graag uw hulp

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 05:30

Silver Efex Pro wordt door Google niet langer ondersteund en bijgewerkt, dus het zou kunnen dat het daarom niet meer werkt. Het goede nieuws is dat het programma overgekocht is door DxO en die beloven een update voor volgend jaar.
In afwachting zou je kunnen proberen om de foto gewoon naar PS te sturen en dan in PS de foto om te vormen naar een slim object via Filter > Omzetten in Slim Object.

Elly Verbruggen
Elly Verbruggen antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 19:11

Ik ben er ondertussen achter gekomen als ik dan de foto als slim object in PS geopend heb en dan Silver Efex Pro open via het witte pop up schermpje dat in beeld komt als PS opent dat het dan wel lukt.
Bedankt voor de informatie.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.