Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Johan Vanhauwaert
Johan Vanhauwaert vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

"Foto's bewerken in: " vanuit Lightroom lukt niet want alles is "greyed out" of ik kan er gewoon niet op klikken om een foto naar vb: Photoshop te sturen.
Welke instellingen moet ik daarvoor aanpassen aub?

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 13 augustus 2018, 10:12

Wellicht heb je iets aan deze informatie van Adobe?

Johan Vanhauwaert
Johan Vanhauwaert antwoordde op dinsdag 14 augustus 2018, 13:48

Het spijt me maar het antwoord van adobe is naast de kwestie. Volgens een andere bron zou het liggen aan mijn Mac + uitbreiding.
Het is een doodlopend spoor en zal dus op de oude manier moeten doorwerken. Opslaan en weer openen in een ander programma zonder de toegevoegde weldaden van adobe lightroom.

Johan Vanhauwaert
Johan Vanhauwaert antwoordde op dinsdag 14 augustus 2018, 16:42

JUIST vandaag een update van Lightroom en nu werkt alles terug perfect....
Ik kan nu terug foto's doorsturen naar Adobe Photoshop
Dank Elja maar het probleem zat dus wat dieper.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.