Beter fotograferen vanuit huis. Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
marij van den berg
marij van den berg vroeg op zondag 29 maart 2020, 00:00

Ik zou graag de video's willen downloaden om daarna via de mijn mediaspeler-box af te spelen op de grote TV. Kan dat?

Marij van den Berg

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 18 april 2016, 15:06

Nee, dat is momenteel niet mogelijk.

Je kunt de video's alleen downloaden via onze iPad app (Android is in ontwikkeling) en daarna zou je ze kunnen doorzetten naar een televisie door je iPad daarop te spiegelen.

Mocht je een smart-televisie hebben, dan kun je ook met de webbrowser van je televisie de site bezoeken en zo de video's bekijken.

Gino Anckaert
Gino Anckaert antwoordde op vrijdag 13 mei 2016, 23:15

Je kunt met een chromecast gemakkelijk de video's op uw tv bekijken. op voorwaarde dat uw tv een hdmi aansluiting heeft. chromecast kost ongeveer 35 euro en het maakt van uw tv een smart-tv.Info over de chromecast vind U op het internet.
Mvg
gino

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.