Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Janneke Roffel
Janneke Roffel vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Hallo

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen in een zelf gekozen wachtwoord.
Groeten Janneke

Hans van Helden
Hans van Helden antwoordde op woensdag 13 december 2017, 16:41

Hoi Janneke,
Ga naar de Photofacts Academy website, log in en klik dan rechts boven op de website bij "Mijn Account"(die staat naast inloggen).
Als je daar op klikt kom je op je eigen pagina waar je van alles kan doen en alle informatie over je abonnement op staat. (Daar kan je over een jaar ook verlengen.)
En daar kan je je wachtwoord veranderen en zelfs je factuur uitprinten.
Sucess!
Met vriendelijke groet,
Hans

J.dekker32@chello.nl
J.dekker32@chello.nl antwoordde op zondag 6 oktober 2019, 10:49

pano

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.