Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
Anja Veurink
Anja Veurink vroeg op dinsdag 18 juni 2019, 00:00

Het klopt toch, dat je bij de Wacom Cintiq Pro 24, als ik die installeer op mijn iMac, op beide beeldschermen het actieve bureaublad identiek en synchroon is? Ik kan maar 1 scherm, dus de 1 of de ander gebruiken?!
Verder; als ik op de Wacom PS probeer open te klikken dan doet die dat op de iMac? Hoe kan dit? Dus ook PS opent niet tegelijk op beide beeldschermen!
Wie kan mij helpen?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zondag 6 januari 2019, 09:02

Dag Anja

Ik heb op zich geen ervaring met een Cintiq Pro, maar voorzover ik weet werkt het "gewoon" als een 2e monitor. Onder System Preferences > Displays > Arrangement vink je dan "Mirror Displays" aan. Beide schermen zouden dan een synchroon beeld moeten geven.

Anja Veurink
Anja Veurink antwoordde op zondag 6 januari 2019, 09:59

Hoi Hans, dankjewel voor je reactie. Welke optie bedoel je met 'Displays' en daarna de stappen Arrangement en Mirror Displays, die zie ik namelijk nergens staan?

Anja Veurink
Anja Veurink antwoordde op zondag 6 januari 2019, 10:14

Ik heb het gevonden Hans, ik zocht op de verkeerde plek. Hoop dat het nu goedkomt. Nogmaals dank!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.