Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Marinus Schetters
Marinus Schetters vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Met veel plezier gebruik ik al jaren windows systemen voor het werken met foto's. Recent gestart met de LR cursus van photofacts en ik denk dat ik toe ben aan een beter (sneller PC systeem) Kunt u mij daar in adviseren?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 24 augustus 2016, 20:27

Op PC gebied kan ik helaas niet adviseren aangezien ik al jaren met een Mac werk. Qua schermen hoor ik veel goeds over Eizo en hun nieuw monitoren zijn alvast betaalbaarder dan vroeger.
Algemeen geldt wel dat Lightroom graag veel intern geheugen heeft. Ik zou minstens 8 en bij voorkeur 16 gigabyte aanraden en het kan ook interessant zijn om je Operating System EN je Lightroom Catalogus en de voorvertoningen op een snelle SSD schijf te zetten. Die moet dan wel voldoende groot zijn: 256 Gig wordt snel krap dus 512 is meer aan te raden.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen