Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Selecteren en Maskeren

Deze cursus wordt per 21 april 2023 vervangen door een up-to-date versie.

Wat vinden leden van Selecties, maskers en kanalen in Photoshop?

JM Ultiem
Helder en informatief uitgelegd. Brush met blend-mode overlay om maskers verder te bewerken was top-tip.

Siemen Rienstra Ultiem
Het is een goed begrijpende cursus waar veel facetten van het werken met selecties, maskers en kanalen in Photoshop bij elkaar gevoegd zijn.
Hierdoor is het een verzameling van het onderdeel waarvoor veel Lightroom gebruikers overstappen naar Photoshop, namelijk "Lagen"

Jos Vermeij Ultiem
Ik heb hier enorm veel van geleerd en ondertussen ook veel van toegepast.

Robert Voskuyl Ultiem
Zien hoe je veschillende soorten selecties kunt maken en toepassen voor verschillende onderwerpen helpt je veel sneller op weg dan het lezen van een dik boek, hoe mooi en volledig het daarin ook wordt uitgelegd. Vooral het snel maken van "slordige" selecties die je later op verschillende manieren kunt verfijnen was een eye-opener

Walter Vaes Ultiem
Zeer duidelijk uitgelgd, leuk dat de oefenbestanden bijgeleverd zijn.

Dylst Freddy Ultiem
Zeer goed begrijpelijk uitgelegd, top cursus.

Met dit dialoogvenster kan je een eerder gemaakte selectie verfijnen. In vorige versies van Photoshop heette dit Refine Edge (Rand Verfijnen).

Piet van den Eynde
over de auteur
Piet van den Eynde
De Belgische fotograaf Piet Van den Eynde is Adobe Certified Photoshop Lightroom Expert en auteur van meerdere fotografieboeken, waaronder het populaire Lightroom Ontmaskerd. Daarnaast schreef hij onder andere het boek Digitale Fotografie: Flitsen en Digitale Fotografie: Op Reis.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen