Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
De afwezigheid van mensen

De mens als onderwerp, maar niet in beeld

Wat vinden leden van Straatfotografie?

Marius Splinter Uitstekend
Mooie cursus met prima tips.
Er zou iets meer structuur in de opbouw mogen zijn.

Frenk Gorter Ultiem
Leuke cursus.

Peter Oosterbaan Uitstekend
Veel practische tips en down to earth, erg leuke workshop.

Bart Ultiem
Praktische eerste aanzet en aanmoediging de straat op te gaan.

Michiel laat zien hoe je door op zoek te gaan naar de sporen die mensen hebben achtergelaten een foto kunt maken met de mens als onderwerp, maar zonder mensen in beeld.

Michiel Heijmans
over de auteur
Michiel Heijmans
Michiel fotografeert zakelijke portretten en corporate fotografie en geeft met veel passie en plezier workshops straatfotografie. Hij schreef het boek de Straatfotobijbel. Daarnaast schrijft hij maandelijkse columns voor Focus Magazine en begeleidt hij kandidaten voor het tv programma 'Focus op Gelderland'.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen